Beschoeiing

Beschoeiingspalen

Beschoeiingpalen worden gebruikt als oeverversteviging. Dit kan door een palenrij te plaatsen met eventueel een doek erachter of door opgeklampte schotten te plaatsen met verstevigingspalen. Wij kunnen u beschoeiingspalen leveren in vrijwel iedere gewenste lengte en diameter in de houtsoorten Lariks, Douglas, Fijnspar of Grenen. De palen kunnen in de schors of geschild geleverd worden. Ze kunnen tevens voorzien worden van een punt zodat ze gemakkelijker te plaatsen zijn.

 

Palen t.b.v. ProlockĀ®
RHS rondhout levert beschoeiingspalen met een vaste kopmaat geschikt voor de kunststof beschoeiingselementen van onder andere ProlockĀ®. Deze palen worden (deels) door ons gefreesd, zodat de gewenste diameter wordt verkregen.

 

Combipalen
Combipalen worden gebruikt als duurzame oeverbeschoeiing. Een combipaal is een naaldhouten paal die aan de bovenzijde gefreesd is op een vaste diameter. Over dit gedeelte wordt vervolgens een kunststof huls geperst. De onderzijde van deze huls komt onder de waterlijn te staan. Doordat de naaldhouten paal niet in contact komt met de lucht gaat deze vele malen langer mee. Wij kunnen u deze combipalen leveren inclusief de erop geperste kunststof hulzen.

 

Heeft u vragen over beschoeiing of wenst u een op maat gemaakte offerte? Neem contact met ons op via telefoonnummer (+31)341-413538 of stuur een e-mail naar info@rondhout.com.

Neem voor meer informatie contact met ons op