Over ons

Hout is een uniek product. Het is de enige grondstof die in relatief korte tijd bijgroeit en dus oneindig is. RHS rondhout oogst, koopt, verkoopt en verwerkt  dit unieke product.

 

Rondhout levert RHS rondhout in de volgende producten: Ongeschilde, geschilde en gefreesde palen, maar ook  sortiment en langhout. Tevens leveren we bezaagd Douglas, Lariks, Vuren en Eiken.

 

RHS rondhout is 22 december 1989 opgericht, met de achtergrondgedachte het kwalitatieve goede hout te selecteren en het een betere c.q. hoogwaardige bestemming te geven. Nu, ruim  25 jaar later heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een betrouwbare afnemer en leverancier van rondhout in verschillende Europese houtsoorten. Wij nemen het product, zowel op stam als geveld langs de weg af van particuliere boseigenaren, gemeenten, overheid en landschapsorganisaties.

 

Naast de aan- en verkoop van rondhout, is RHS rondhout ook gespecialiseerd in de productie van geschilde en gefreesde  houten palen in alle denkbare lengtes en diameters.

Neem voor meer informatie contact met ons op