Onze producten

Klimbos palen

Geschild/Dik rond geschild

Lees meer
Platte kant

Gefreesd

Lees meer
Platte kant

Daksporen

Lees meer
Platte kant

Halfrond

Lees meer
Platte kant

Plattekant

Lees meer
Platte kant

Waankant

Lees meer
Platte kant

Bezaagd/schaaldelen

Lees meer
Platte kant

Renovatie/Maatwerk

Lees meer
Platte kant

Klimbospalen/Evenementenhout

Lees meer

Welkom bij RHS rondhout

RHS rondhout is uw specialist op het gebied van bosexploitatie, rondhouthandel en overige boswerkzaamheden. Door onze vakkennis en ervaring op het gebied van bosexploitatie, transport en houthandel zijn we in staat om met verduurzaming een toegevoegde waarde/hoogwaardige bestemming aan het hout te geven. Wij nemen het product, zowel op stam als geveld langs de weg af van particuliere boseigenaren, gemeenten, overheid en landschapsorganisaties. RHS rondhout maakt het geschikt voor vervoer, verwerking en transporteert het in verwerkbare delen naar de kopers; zagerijen, papierindustrie e.d. Hout is een uniek product. Het is de enige grondstof die in relatief korte tijd bijgroeit en dus oneindig is. RHS rondhout oogst, koopt, verkoopt en verwerkt dit unieke product. Wij zijn gespecialiseerd in ongeschilde, geschilde en gefreesde houten palen in alle denkbare lengte en diameters. Tevens leveren we bezaagd hout van Douglas, Lariks, Vuren en Eiken.

Heeft u vragen over een product of over de verkoop of aankoop van hout, dan kunt u ons ten alle tijden telefonisch of middels een het contactformulier benaderen.

LEES MEER

RHS rondhout is 22 december 1989 opgericht,
met de achtergrondgedachte het kwalitatieve
goede hout te selecteren
en het een betere c.q. hoogwaardige bestemming te geven.

Daksporen, juffers en gordingen van rondhout

RHS rondhout is gespecialiseerd in rondhout voor de bouw. Behalve daksporen, kunnen wij ook gordingen (al dan niet geschild), gebinten, binten of ruiters op maat leveren. De korte levertijd en de juiste voorraad grondstof maakt ons tot een betrouwbare leverancier.

LEES MEERCONTACT